D’Silva Residence

Toronto, Ontario/ Residential / Completed 2017

Situated in the King West Village, this 2 storey condominium townhouse project, originally constructed in the 90’s, was in need of an update. As working professionals in Toronto’s financial core, being close to work is important and the decision to renovate their existing property instead of buying a new one gave them the opportunity to tailor and customize their home to fit their needs. Making the most of small spaces was key to the success of this project along with carefully planned application of contemporary materials. Cabinetry was tailored to their love of music and enjoyment of cooking.

Derrick and his team did a fantastic job for us. He was able to assess our needs and design our home accordingly. He was able to maximize our storage space and made excellent design recommendations which we gladly accepted.

He was always easy to reach and always available. He kept us informed as to the progress throughout the job and through his recommendations we were able to balance our cost and design.

Derrick was a pleasure to work with. He’s courteous, knowledgeable and professional. Thank you for turning our condo into a warm and welcoming home.

Sincerely,
Byron D’Silva

*Photography by Kuba Los