Perth Penthouse

Toronto, Ontario / Commercial / Completed 2019

We were tasked with the design of the interior spaces and exterior terraces of this full floor penthouse at the top of a 4 storey boutique condominium in the Junction. One of the key features of this unit is the wrap around private terrace that is almost 1,600 square feet which look towards the panoramic Toronto skyline. It is complete with various seating areas, a fire pit, and a custom golf putting green. The design of the modern suite applies finishes that reflect the airy and open concept space to create a warm, welcoming, and comfortable atmosphere.

PROP made working together simple. I want to share that Derrick and his team did a really great job and I am glad I decided to work together. I am particularly happy with the careful consideration of the space and making sure it is functional and aesthetically pleasing. Thank you for being so responsive and accommodating throughout the whole process. Look forward to working together again on the next one.

Robert Klopot

*Photography by Silver House